”Vi hörde en kvinna skrika”

Fredagskvällens skottlossning i Arvidstorp skakar om de boende i området. Johanna Liljedahl var en av de som hörde pistolskott och skrik.

ANNONS
|

Johanna Liljedahl bor med sin sambo i ett villaområde i närheten av det hus där en ung kvinna blev skjuten sent på fredagskvällen.

– Vi hade just gått och lagt oss och min sambo hade somnat. Då hör jag tre-fyra pistolskott. Det är väldigt tydligt att det var just skott. Det har tidigare förekommit att man skjutit fyrverkerier i närheten, men detta var något annat, berättar hon.

– Direkt efter skotten hörde vi en kvinna skrika, säger Liljedahl.

Hon berättar att polis och ambulans snabbt var på plats och att det var oroligt.

– Vi hade öppet fönster och hörde skrik och bråk och mansröster, förklarar Liljedahl.

ANNONS

Skjutningen i Arvidstorp inträffade bara en dryg vecka efter att en sprängladdning hittades i en trädgård i samma område.

– Det känns ju som att det pågår någon slags uppgörelse. Det är otäckt när detta börjar komma krypande inpå ett familjeområde. Det är vanligtvis lugnt här, säger Johanna Liljedahl.

Hon berättar också att hon och sambon nu bestämt sig för att flytta från området.

– Flytten bestämde vi inte efter de här händelserna, men det känns bra att det blir så nu. Detta är obehagligt. Vi har trivts väldigt bra här annars då det är ett lugnt och fint område, konstaterar hon.

LÄS MER:Kvinna skjuten i Falkenberg

ANNONS