Usla(?) halländska bilförare gör tv-debut

Förra säsongens premiärprogram hade en halv miljon tittare. Genomslaget kan väl bli lika stort torsdag den 19 januari när falkenbergarna Linus Konradsson och Robin Nielsen gör entré i en ny säsong.

ANNONS
|

Linus satt uppe en augustinatt och var rastlös och var inne på TV4 Play och såg att man kunde anmäla sig till programmet ”Sveriges värsta bilförare”.

–  Så jag skickade iväg ett mejl vid fyratiden på morgonen. Sen ringde dom direkt på förmiddagen vid elvatiden och jag var knappt vaken och kom nästan inte ihåg att jag anmält mig. Dom ville att jag skulle komma på intervju veckan därpå i Göteborg.

Linus hade också anmält sin kusin och kompis Robin Nielsen som co-driver, den som ska vara mer brainy i bilen.

– Jag visste ingenting förrän Linus ringde och sa att vi skulle på intervju, säger Robin.

ANNONS

– Vi blev utfrågade i en och en halv timme. De satt och garvade åt oss i minst en timme. De var väl stockholmare och såg oss som byfånar, säger Linus.

Det är naturligtvis ingen slump att de blev utvalda till TV4-programmet. De är slagfärdiga, underhållande, rappa i käften och kommer att fylla rutan som moderna Helan och Halvan, den frodige 24-årige Linus Konradsson och den spinkige 22-årige Robin Nielsen. Dessutom, tvivla inte, tar de hela grejen med mycket humor. Usel bilförare? Nja, vi får väl se.

Det var faktiskt skitkul under inspelningarna i Stockholm, vi har fått flera goda vänner, säger Linus Konradsson som i övrigt är förtegen om vad som ska hända.

Han har skrivit på kontrakt om att knipa käft.

ANNONS