Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Udda reklamkampanj: Gratis buss till Ullared

Researrangören Rolfs flyg och bussresor gör en udda reklamkampanj och bussar västsvenskar gratis till Ullared den 6 februari nästa år.

På Ullaredsdagen den 6 februari bjuder den göteborgska researrangören Rolfs flyg och buss västsvenskar på gratis bussresa till det halländska handelsmeckat Gekås Ullared.

– Ja vi bjuder alla västsvenskar som vill åka. Vi tjuvstartade med erbjudandet i går och jag får säga att jag blev lite tagen på sängen. Över 1 000 personer har redan anmält sig, säger vd:n Emanuel Karlsson.

– Vi kommer att ha totalt 80 bussar och köra skytteltrafik hela dagen. Så vi kommer att köra på. Det enda taket är Ullared, och de tar in 10 000 och de är informerade om vår satsning, säger han.

Det här var ju vågat. Hur kom ni på den här idén?

– Vi har precis tryckt vår resekatalog och vill presentera våra resmål. Och eftersom vi är billiga, så slog det oss att vi är som resebranschens Ullared. Och då faller det sig naturligt att visa upp våra bussar och vi har att erbjuda medan vi kör till Ullared, säger Emanuel Karlsson.

Går det att drälla in hos er samma dag och säga att man vill åka med?

– Nej, nej, nej. Alla måste anmäla sig först.

Vad kostar den här kampanjen er?

– Em... det vill jag helst inte säga. Men satsningen är betydligt billigare än att annonsera i tv.

Påstigning kommer att vara i Göteborg, Skene, Kinna, Kungsbacka, Åsa, Varberg, Falkenberg, Slöinge och ytterligare ett 90-tal andra orter.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här