Två bilar i krock skapade köer på E6

Två bilar hamnade i diket längs E6 i höjd med Långås under förmiddagen. Olyckan orsakade köer på platsen men inga personskador har rapporterats.

ANNONS
|

Larmet om olyckan inkom vid 8.40-tiden på onsdagsförmiddagen. Två personbilar hade hamnat i diket efter en kollision i norrgående riktning. En av bilarna var enligt räddningstjänsten rejält intryckt i sidan.

– Vi har inga uppgifter om personskador för tillfället. Ingen är ännu avförd med ambulans. Men personerna ska ha tagit sig ut ur bilarna själva i alla fall, säger Peter Karlborg, inre befäl på Räddningstjänsten Väst.

Enligt räddningstjänsten var det vid niotiden fortfarande totalstopp på E6 i norrgående riktning men strax därefter kunde trafiken släppas på igen.

– Det rör sig om två personbilar och två personer. Troligen har någon kört in i mitträcket. På en av bilarna syns spår av en kollision i sidan, säger Karlborg.

ANNONS

Olyckan skedde strax söder om Långås i närheten av avfart 52.

– Vi har lämnat platsen och ingen av de inblandade behövde avföras till sjukhus. Det rullar igen men det har säkert fortfarande lite påverkan på trafiken, sa Peter Karlborg vid 9.30-tiden.

ANNONS