Två fall av misshandel under lördagskvällen

Misshandel, fönsterkross och rattfylla. Det var händelser som polisen i Falkenberg och Varberg fick arbeta med under helgen.

ANNONS
|

Polisen stoppade en personbil på Arvidstorpsvägen i Falkenberg tidigt på söndagsmorgonen. Polispatrullen upplevde att bilen körde vingligt och valde att stoppa den.

Föraren blåste positivt och togs med för kroppsbesiktning. Mannen, som är i 20-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri av normalgraden.

Vid 23-tiden på lördagen fick en privatperson på Herting i Falkenberg en sten kastad på sitt köksfönster. Målsägaren hörde glaskross men såg ingen gärningsperson.

En misshandel inträffade i centrala Falkenberg vid 23-tiden i lördags. En känd gärningsman i 20-årsåldern har slaget en person i 50-årsåldern i ansiktet så att smärta uppstod. De båda männen ska känna varandra sedan tidigare, enligt polisanmälan.

ANNONS

I centrala Varberg inträffade en misshandel natten mot söndagen. Klockan var halv två när en man i 20-årsåldern oprovocerat blev slagen i ansiktet för en för honom okänd gärningsman. Inga allvarliga skador men en mindre rodnad och svullnad uppstod.

ANNONS