Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Trafikolycka i Skogstorp - personbil körde in i stoppskylt

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades på torsdagseftermiddagen till en trafikolycka på gamla E 6:an i Falkenberg. I korsningen Skomakarleden - gamla E 6 har en personbil kört in i en stoppskylt.

Larmet om en trafikolycka i Falkenberg kom strax efter klockan halv tre på torsdagen. I en större korsning i Skogstorp har en personbil kört in i en stoppskylt.

– Det är en person inblandad och vi håller på att ta hand om personen just nu. Men jag har inga uppgifter om skadeläget i övrigt, vi har tre enheter på plats och även ambulans och polis är framme, säger Peter Karlborg, inre befäl på räddningstjänsten Väst.

Olyckan har inträffat i korsningen mellan Skomakarleden och gamla E 6:an men övriga uppgifter om vad som ligger bakom olyckan är oklara.

– Vi har fått en prognos på en kvart till men det kan vara trångt att ta sig fram eftersom det är en del personal på plats, säger Karlborg vid 14.55.

Kort därefter meddelar polisen att en kvinna i 50-års åldern har förts iväg med ambulans.

– Kvinnan klagar på nacksmärtor och har förts iväg med ambulans till vårdcentralen för kontroll. Övriga omständigheter kring olyckan har jag inga uppgifter om, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen region Väst.