Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Totalstopp på gamla E6 efter krock - en till sjukhus

Gamla E6:an i Falkenberg fick stängas av helt i höjd med Morup på måndagsförmiddagen efter en olycka. I en korsning hade två personbilar krockat vilket orsakade stora problem i trafiken.

Larmet om en trafikolycka kom vid tjugo i elva på måndagsförmiddagen efter att två personbilar krockat i en korsning strax innan Morup.

– Där är två personbilar som har varit inblandade i en sidokollision i korsningen mellan gamla E6 och vägen in mot Morups samhälle. Två personer inblandade vad vi vet där den ene av dem sitter kvar i sin bil och klagar på rygg- och nacksmärtor. Vi har precis påbörjat arbetet med att hjälpa personen ur bilen, sa Andreas Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Väst.

Drygt en timme efter första larmet meddelar polisen att en person förts till Varbergs sjukhus.

– Föraren, en äldre man, har förts till sjukhus med någon typ av fotfraktur och klagade på smärtor i rygg och nacke. Men det är det enda som har rapporterats in kring skador, i övrigt verkar det inte vara några skador. , säger Peter Nordengård, vakthavande befäl på polisen region Väst.

Klockan 12.05 rapporterade polisen att båda bilarna hade bärgats och vägen kunde öppnas på nytt igen. Peter Nordengård säger att polisen kommer att upprätta en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här