Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Loppis. Olofsbo stugägarförening firar 60 år med jubileumsvecka. I går var det loppmarknad. Och vädret var precis lagom, tyckte ordförande Gillis Andersson.

Stugägarförening jubilerar

I år fyller Olofsbo stugägarförening 60 år och firar med en jubileumsvecka fylld av aktiviteter. Allt från yoga till boulemästerskap står på schemat.

Varje sommar anordnar Olofsbo stugägarförening olika aktiviteter för boende och turister. I år har man ett utökat program som varar hela veckan.

– Vi började diskutera jubileet redan i höstas och efter styrelsemötet i april började vi boka artister och underhållning. Det har varit mycket jobb men alla i styrelsen tycker det är jätteroligt, säger Gillis Andersson, ordförande i Olofsbo stugägarförening.

I måndags kväll inledde man med en föreläsning av Gert Jönsson som pratade om fiskare i Glommen under andra världskriget.

– Det var en väldigt intressant berättelse och det kom fler än vi räknat med faktiskt, säger Gillis Andersson.

Dåligt väder satte tyvärr stopp för det planerade motionspasset i tisdags morse, men i går var det loppis på stranden och i dag kl 15 finns det möjlighet att prova på yoga. Till helgen finns det möjlighet att testa på ridning, titta på när Falkenbergs volleybollklubb har uppvisning eller delta i boluemästerskap. Torsdag och söndag kväll är det även tipspromenad med fina priser i potten.

– Det svåraste med tipspromenaden är att hitta på frågor som folk inte kan googla fram svaren på, säger Gillis Andersson.

Jubileumsveckans aktiviteter är helt gratis. För den som hellre vill sätta sig ner och ta det lugnt erbjuder restaurangerna i området specialmenyer.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här