Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fullt hus. Lorik, J-NS, Lab och Isak underhöll med skön rap som uppskattades av ungdomarna när Tånga fritidsgård återinvigdes.

Stor uppståndelse när TG återinvigdes

En Facebookkändis skapade rena rama hysterin när Tånga fritidsgård återinvigdes på fredagskvällen.

Tånga fritidsgård (TG) har fått en ordentlig upplyftning och det firades med en återinvigning. Det bjöds på dans, musik och sång och skönt mingel. Bland nyheterna återfinns en hel vägg fylld med graffiti. Även resterande väggar har målats om.

Dessutom har det gamla pysselrummet förvandlats till ett rum för dem som är dansint­resserade. På några pingisbord har flera speglar satts upp för att skapa en bra atmosfär för dansarna. Det finns också en projektor och Nintendo Wii med ett dansspel.

– Ungdomarna tycker det är trevligt när det händer grejer och att inte bara det gamla står kvar. Det ger en vi-känsla, sa fritidsläraren Ersan Skenderi.

En av över 100 ungdomar som hittat till fritidsgården den här fredagskvällen var 14-årige Omar Elbalmouni.

– Jag går i skolan här och när man inte har något att göra brukar jag hänga här. Man kan spela spel, titta på tv eller snacka med kompisar, sa han.

Men störst uppståndelse skapade en kille från Halmstad. Han heter Nisvet Suljic och när han anlände till fritidsgården mottogs han som en stor popidol. Tjejerna tjöt av lycka och mobiltelefonerna flög upp i luften för att filma och eller fota killen. Vem är då Nisvet?

– Äh, jag är en helt vanlig snubbe som via Facebook och en blogg skriver det jag vill. Jag är väldigt aktiv och svarar alla som skriver till mig och anordnar även tävlingar, sa han.

Nisvet Suljic menar att han når ut till över 100 000 personer via sociala medier och han sponsras av företag för att lotta ut deras produkter.

– Jag visste att det skulle komma mycket folk, men jag är lite chockad över uppståndelsen, sa han.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här