Stor publik och många bilar trots inställt Wheels & Wings

Även på lördagen myllrade gatorna i Falkenberg av veteranbilar, trots att Wheels & Wings ställts in. Mest pådrag var det vid Skrea strand, där en stor publik samlats för att titta på bilarna.

ANNONS
|

Evenemanget Wheels & Wings ställdes i år in på grund av coronapandemin. Trots det har veteranbilarna varit helt omöjliga att missa i Falkenberg i helgen.

På fredagskvällen kantades gatorna i stan och vid Skrea strand av bilentusiaster och på lördagen var det dags igen.

Även om publiken var mindre än ett vanligt år var det många som hade tagit sig ut för att umgås och titta på bilarna som åkte förbi.

– Jag är här för skojs skull. Bara själva grejen med alla bilar och att det är så mycket folk tycker jag är grymt kul, säger Lukas Dahlros ut genom bilrutan i farten.

ANNONS

Lukas Dahlros sitter i passagerarsätet medan hans gäng långsamt rullar längs Klittervägen, som löper parallellt med Skrea Strand.

– Det är första gången jag är på det här i Falkenberg, men vi brukar åka runt på flera andra olika bilträffar, säger han.

Anthon Bjälkander från Kungsbacka har suttit bakom ratten på sin Buick -62 en hel del idag, men när HN träffar honom har han tagit paus från cruisingen och sitter i bagageutrymmet ihop med Lina Lindell och Linda Eklund.

– Vi brukar komma hit med bilen varje år, säger han.

Hur är det i år jämfört med ett vanligt, coronavirusfritt, år?

– Det är inte riktigt samma sak men det ganska bra tryck ändå tycker jag. Det blir väl lite längre köer när det inte är arrangerat och så. Vi ser fram emot nästa år!

Vad händer senare ikväll?

– Det blir väl att dra några varv och se vad som händer, avslutar Anthon Bjälkander.

LÄS MER:Många bilar i cruisingen – men knappt någon publik

LÄS MER:W&W-arrangörens vädjan inför helgen

LÄS MER:Pandemin frigör resurser för polisen

ANNONS