Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Stojan Lukic: Sommaren bjuder på jobb, fotboll, lite ledighet – och pizza”

För idrottsprofilen Stojan Lukic blir det givetvis en sommar med mycket fotboll, men också en massa jobb. Han har precis utbildat sig till mäklare och ska sätta igång sin nya yrkeskarriär. Men lite ledigt blir det, och en given utflykt går till Lilla Napoli i Falkenberg.

”Min sommar kommer att bli lite speciell. För något år sedan var det en kompis som frågade mig om jag inte var intresserad av att bli mäklare. Jag tyckte att det verkade kul, så jag hoppade på den banan och jag är ruskigt glad att jag gick utbildningen.

LÄS MER: Ex-HBK:aren Stojan Lukic lämnar ÖIS

LÄS MER: Förre HBK-profilen Stojan Lukic klar för Varbergs Bois

Nu är jag klar med studierna, och väntar bara på registreringen som säger att jag är mäklare så att jag kan börja på riktigt. Det innebär att det kommer att bli mycket jobb i sommar. Samtidigt med mäklarjobbet kommer jag att spela allsvensk fotboll. I och med corona har vi bara tränat under våren, men nu smäller det – nu drar det igång. En vanlig sommar har vi uppehåll i juli, men i år blir det inte så, i år kommer vi att köra hela sommaren, och det är jäkligt mycket matcher nu i början. Men jag gillar det, jag gillar högt tempo och jag gillar att köra matcher, så det ska bli kul. När man bara tränar blir det lätt lite vardag, men nu får man mäta sig med de bästa igen.

Men det är klart; jag har pratat med både min sambo och min arbetsgivare, och de är med på det hela. För att få ihop det gäller det att göra en bra plan, med hämtning, lämning och allt det där.

”Kanske blir det en tur till Lilla Napoli som sagt. De har ju världens bästa pizzor!”

Men det är ju trots allt sommar, så ett par veckor ska jag ändå vara ledig med familjen. Och i år kommer det att ske mest på hemmaplan. Så tror jag att det blir för många, för även om de hävt de här reserestriktionerna så innebär ju inte det att viruset försvunnit. Andra somrar hade vi kanske åkt utomlands, men i år kommer vi att vara mera hemma. Jag känner att man vill vara lite försiktig, och så tror jag att det är för många andra också. Istället kommer vi att göra lite utflykter i närområdet. Kanske blir det en tur till Lilla Napoli som sagt. De har ju världens bästa pizzor!”

Stojan Lukic

Ålder: 40 år.

Bor: I Söndrum, Halmstad.

Gör: Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Halland och fotbollsspelare i Varbergs Bois.

Familj: Sambon Lotta och sonen Charlie, åtta år.

Utflyktstips: Lilla Napoli i Falkenberg. ”De har världens godaste pizza, det är så gott så det är löjligt. Oftast när man äter pizza känner man ju sig tung efteråt, men så blir det inte här.”

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här