Spåren efter branden

Bara bråte finns kvar efter industribygganden på Badhusvägen. Polisen är osäker på om en teknisk undersökning kommer att behöva genomföras.

ANNONS
|

Vid 15-tidenpå tisdagen avslutade räddningstjänsten sitt primära arbete med branden på Badhusvägen och efterbevakningen fortsatte fram till midnatt. Branden i industriområdet är den fjärde branden som drabbat Falkenberg på kort tid. Enligt räddningsledare Lars-Göran Bengtsson hör brandfrekvensen till ovanligheten.

– Det har varit lite extremt med såpass många bränder på kort tid och de har krävt omfattande insatser, säger han.

Avspärrningarna som gjordes under tisdagen är numera borttagna men mycket bråte finns kvar på platsen där lokalen tidigare stod. Det var inte bara fastigheten som fastighetsägaren Ulf Andrésen förlorade i branden. Även ett arkiv för hans företag Revisionstjänst AB slukades av lågorna.

ANNONS

–Det var ett mindre arkiv med långtidsförvaring men inga större mängder försvann. Nu finns det inte så mycket att flytta om man säger så, säger han.

Polisen har ännu inte hållit några förhör och i dagsläget är polisinspektör Johan Sundin osäker på om en teknisk undersökning kommer att behöva genomföras.

– Händelseförloppet är ganska så klarlagt. Det här är uppgifter som har kommit fram från personerna som befann sig på platsen och i nuläget finns det ingen anledning för oss att misstro dem, säger han.

ANNONS