Skåpbil har voltat på E6

En skåpbil voltade på E6 i höjd med Heberg. En person satt fast i bilen. Räddningstjänsten stängde för all trafik i södergående riktning under arbetet på platsen.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom till räddningstjänsten vid 13.35 på onsdagseftermiddagen. En singelolycka med en skåpbil inträffade i södergående riktning på E6 i höjd med Heberg.

– Skåpbilen ligger på sidan och det är en person som sitter fast, sa Johan Wallin inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, inledningsvis.

Räddningstjänsten stängde E6 helt för trafik i södergående riktning. Vid strax före klockan 14 meddelade räddningstjänsten att de släppt på ett körfält för trafik.

– Vi har fått ut föraren av skåpbilen. Det ska inte röra sig om några allvarligare skador och vi öppnar så sakteliga upp vägen för trafik igen.

Vid 15-tiden uppgav Wallin att det inte handlade om någon besvärlig bärgning och att det inte bör vara någon påverkan på trafiken. Föraren fördes till sjukhus med ambulans.

ANNONS

Enligt Hand-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen i region väst, har det inte skrivits någon anmälan i samband med olyckan.

ANNONS