Singelolycka på E6 i höjd med Heberg

E6:an i södergående riktning fick stängas av i drygt en timme mitt på måndagen efter en olycka i höjd med påfarten i Heberg.

ANNONS
|

Larmet om en singelolycka på E6:an kom strax innan klockan halv tolv på måndagen. En personbil med en person i var inblandad i olyckan enligt räddningstjänsten.

– Vid påfarten till motorvägen i Heberg har en bil kört in i en stolpe. Vi har inga personskador men vi hjälper polisen att flytta bilen nu. Vägen är avstängd i södergående riktning ett tag just nu, sa Conny Eriksson, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, vid klockan kvart i tolv.

Vägen fick initialt stängas av helt i södergående riktning och trafiken fick dirigeras av via avfarten precis innan olycksplatsen.

Omkring klockan halv ett hade både räddningstjänsten och ambulansen lämnat och vägen kunde återigen öppnas helt.

ANNONS

– Polispatrullen är kvar och inväntar bärgare en bit bort. Där fanns behov av att sopa av vägbanan efter olyckan men det har inte rapporterats några personskador. Det är bara skrivet en anmälan om trafikolycka så inga brottsmisstankar eller liknande, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen region Väst.

ANNONS