Pontus Gustavsson och Caisa Binnberg Paul har mycket kul att se fram emot. Snart blir de föräldrar och nu kan de börja titta på hus på allvar.
Pontus Gustavsson och Caisa Binnberg Paul har mycket kul att se fram emot. Snart blir de föräldrar och nu kan de börja titta på hus på allvar. Bild: Privat

Pontus Gustavsson i Falkenberg vann en miljon på Bingolottos Färgfemma

Det är mycket på gång i Pontus Gustavsson, 32, liv just nu. I dag vann han en miljon och snart ska han bli pappa för första gången. På inköpslistan står nu ett hus till den växande familjen.
– Nu löste det sig med kontantinsatsen, säger Pontus.

ANNONS
LocationFalkenberg||

I onsdags var Pontus Gustavsson med i ett videosamtal anordnat av Bingolotto. Han berättar för HN att det var precis som en tv-sändning (dock utan Lotta Engberg) och att han fick se luckan vändas upp. Vad som dolde sig bakom luckan var högsta vinsten i Färgfemman – en miljon kronor.

– Det kändes bra men lite oväntat.

Vet du redan nu vad pengarna kommer att användas till?

– En stor del kommer gå till kontantinsats till ett hus. Vi väntar nämligen tillökning i familjen och kollar en del på hus, berättar Pontus.

Var flyttlasset ska köra vet han inte i nuläget. Men troligtvis blir det i trakterna kring Långås. Vinnarlotten hade han köpt av sina föräldrar som sålde Bingolottos julkalendrar för Höganäs roddklubbs räkning.

ANNONS
ANNONS