Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Johan Nilsson/TT
Bild: Johan Nilsson/TT

Poliser utsatta för stenkastning efter larm

Poliser som ryckte ut till ett larm på Falkagård utsattes för stenkastning under söndagen. Polisen har haft ett stort pådrag på plats, däribland en helikopter, men det finns ingen misstänkt.

Polisen larmades vid 18-tiden på söndagskvällen ut till Falkagård i Falkenberg i ett annat ärende. När den första patrullen anlände till platsen blev den utsatt för stenkastning.

– Flera patruller ansluter då till platsen, och det är då helikoptern kopplas in, men ingen person är skadad, säger Pernilla Henry, vakthavande befäl hos polisen i region väst.

Polisen har kontrollerat ett antal personer i närområdet, men det finns i nuläget ingen misstänkt eller gripen. Man är nu kvar och arbetar trygghetsskapande i området.

– Vi jobbar som att det är ett spaningsärende. Det är rubricerat som försök till grovt våld mot tjänsteman och blåljussabotage, säger Pernilla Henry.

Falkagård har tidigare under helgen drabbats av bilbränder vid tre tillfällen, ett under natten mot lördagen och två under natten mot söndagen.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här