Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Pär Lindqvist

Polisen söker efter försvunnen person

Under torsdagskvällen cirkulerade en polishelikopter över Falkenberg. Polisen sökte efter en försvunnen person som senare på kvällen hittades välbehållen vid Ätran.

En polishelikopter cirkulerade under torsdagskvällen över Falkenberg. Enligt polisens presstjänst användes helikoptern i sökandet efter en försvunnen person. Flera patruller, varav en del med hundar, deltog även i insatsen.

– Vi har fått in lite tips som vi har kollat upp men än så länge har det inte gett något. Vi har kvar några patruller, och även hundpatruller som håller på och söker, sa polisens presstalesperson Peter Adlersson tidigare under torsdagskvällen.

Senare på kvällen togs helikoptern ur sökandeinsatsen och vid 21.45 lyckades polisen hitta personen vid Ätran i Tröinge. Enligt polisen ska personen inte ha fått några skador och har förts tillbaka till sin bostad. Personens familj är underrättad.

Enligt presstalespersonen försvårades sökandet av att personen hann vandra iväg en bit innan hen anmäldes försvunnen och att man inte hade något begränsat sökområde.