Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Genre, ambulans, olycka, utryckning, blåljus
Genre, ambulans, olycka, utryckning, blåljus

Person påkörd av bil på Varbergsvägen i Falkenberg

En kvinna i 70-årsåldern blev på lördagen påkörd av en bil på Varbergsvägen i Falkenberg. Kvinnan fick lindriga skador, och åkte med till sjukhuset i Halmstad för en kontroll.

Larmet inkom till räddningstjänsten en stund innan klockan 12 på lördagen. Personen ska ha blivit påkörd i riktning mot centrala Falkenberg.

– Vi är där och skyddar trafiken, och polis och ambulans är framme på platsen. Vi lämnar platsen om fem minuter. Där är inte så mycket för vår del att göra för personen ligger fri från trafiken, säger inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad vid 12-tiden på lördagen.

Olyckan ska ha inträffat i korsningen mellan Smidesvägen och Varbergsvägen.

– Det är en bilist som har kört på en kvinna i 70-årsåldern. Det verkar inte ha gått allt för fort där utan det var mest lindriga skador och hon har fått åka med till Halmstad för en kontroll så att hon mår bra i övrigt. Det var inget allvarligt alls, så det var skönt, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisregion Väst.

Polisen har inga brottsmisstankar om händelsen.

– Det var inga misstankar om brott enligt patrullen, utan det var en ren olyckshändelse. Inget som vi går vidare med. Det är i alla fall inget uppenbart brottsligt.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här