Fixar det sista. Chefredaktör Viveka Hedbjörk ställer i ordning det sista sakerna i de nya lokalerna för HN i Falkenberg.
Fixar det sista. Chefredaktör Viveka Hedbjörk ställer i ordning det sista sakerna i de nya lokalerna för HN i Falkenberg. Bild: Annika Karlbom

Nu flyttar HN:s redaktion till ny adress

Nu går flyttlasset mot nya lokaler. Hallands Nyheters redaktion i Falkenberg flyttar under måndagen in ovanför Stortorgsgallerian.

ANNONS

HN:s redaktion och annonsavdelning i Falkenberg flyttar under måndagen in i nya lokaler. Redaktionen har sedan årsskiftet 2015/2016 suttit på Lasarettsvägen bredvid vårdcentralen. Men nu är det alltså dags för flytt till nyrenoverade lokaler på andra våningen i Gallerian vid Stortorget.

– Det är en enorm förbättring när det gäller arbetsmiljön och det är betydelsefullt att vi finns centralt i Falkenberg, säger Viveka Hedbjörk, chefredaktör på Hallands Nyheter.

Just nu ställs de sista sakerna i ordning innan personalen flyttar in på tisdagen.

– Det känns fantastiskt roligt att vi ska tillbaka till ett mer centralt läge i Falkenberg och dessutom till lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet, säger Åsa Lindqvist, redaktionschef på Hallands Nyheter.

ANNONS

Det kommer att vara journalister och annonsförsäljare som flyttar in i de nya lokalerna. För kunder som vill få hjälp med prenumerationsärenden och privatannonser får de fortsatt vända sig via telefon till den centrala kundservice som finns för samtliga tidningar i Stampen-koncernen.

– För redaktionens del så kommer det att vara närmare till myndigheter och förvaltningar som vi bevakar dagligen. Lokalerna är även bättre anpassade för en modern tidningsredaktion, säger Åsa Lindqvist.

ANNONS