Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fixar det sista. Chefredaktör Viveka Hedbjörk ställer i ordning det sista sakerna i de nya lokalerna för HN i Falkenberg. Bild: Annika Karlbom
Fixar det sista. Chefredaktör Viveka Hedbjörk ställer i ordning det sista sakerna i de nya lokalerna för HN i Falkenberg. Bild: Annika Karlbom

Nu flyttar HN:s redaktion till ny adress

Nu går flyttlasset mot nya lokaler. Hallands Nyheters redaktion i Falkenberg flyttar under måndagen in ovanför Stortorgsgallerian.

HN:s redaktion och annonsavdelning i Falkenberg flyttar under måndagen in i nya lokaler. Redaktionen har sedan årsskiftet 2015/2016 suttit på Lasarettsvägen bredvid vårdcentralen. Men nu är det alltså dags för flytt till nyrenoverade lokaler på andra våningen i Gallerian vid Stortorget.

– Det är en enorm förbättring när det gäller arbetsmiljön och det är betydelsefullt att vi finns centralt i Falkenberg, säger Viveka Hedbjörk, chefredaktör på Hallands Nyheter.

Just nu ställs de sista sakerna i ordning innan personalen flyttar in på tisdagen.

– Det känns fantastiskt roligt att vi ska tillbaka till ett mer centralt läge i Falkenberg och dessutom till lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet, säger Åsa Lindqvist, redaktionschef på Hallands Nyheter.

Det kommer att vara journalister och annonsförsäljare som flyttar in i de nya lokalerna. För kunder som vill få hjälp med prenumerationsärenden och privatannonser får de fortsatt vända sig via telefon till den centrala kundservice som finns för samtliga tidningar i Stampen-koncernen.

– För redaktionens del så kommer det att vara närmare till myndigheter och förvaltningar som vi bevakar dagligen. Lokalerna är även bättre anpassade för en modern tidningsredaktion, säger Åsa Lindqvist.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här