Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

Lundgren och Bjälkö pratar om SD-toppens agerande

I ett klipp på Sverigedemokraternas Youtubekanal samtalar Sara-Lena Bjälkö (SD) och Peter Lundgren (SD), partiets toppnamn i EU-valet, om den händelse som inträffade på en fest förra året.

– Vi hade en fest med goda vänner där jag betedde mig riktigt tölpigt. Jag var en dumbom helt enkelt. Jag hade riktig ångest för det och tog kontakt med dig några dagar senare och bad om ursäkt för alltihop, säger Peter Lundgren till Sara-Lena Bjälkö i inledningen av klippet.

Under måndagen berättade Expressen att Peter Lundgren, Sverigedemokraternas förstanamn till EU-parlamentet, hade tafsat på en partikamrat. Under natten publicerade Sverigedemokraterna ett klipp där falkenbergaren Sara-Lena Bjälkö och Peter Lundgren talar om händelsen.

– Det var en jobbig period och det var en jobbig situation. Vi hade det så himla roligt. Vi som var i rummet hade jättetrevligt, sedan är det bara oturligt att det blev så dumt som det blev. Men jag menar att vi har utagerat detta och pratat om det. Och vi har umgåtts, säger Sara-Lena Bjälkö till Lundgren.

Tidningen söker Sara-Lena Bjälkö.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här