Loppispremiären över. Jill Wegerup rensade bland sina saker och det hela slutade med att hon arrangerade en loppis för att bli av med sakerna.
Loppispremiären över. Jill Wegerup rensade bland sina saker och det hela slutade med att hon arrangerade en loppis för att bli av med sakerna.

Loppis lockade köpsugna till Åhs

Under lördagen och söndagen arrangeras en loppis där det gick att fynda leksaker, kläder, smycken och möbler.

ANNONS
|

Jill Wegerup bestämde sig för att rensa ut saker, som hon eller hennes familjemedlemmar inte längre använder. Det blev rätt mycket saker och i helgen anordnades det en loppis i Åhs utanför Vessigebro.

– Det är kul om det kommer till någon nytta, säger Jill Wegerup.

Under både lördagen och söndagen fanns det chans att fynda leksaker, kläder, möbler, elektronik och smycken. Innan har hon skänkt bort mycket saker, men att sälja på loppis var annorlunda.

– Jag tycker det är lite roligt att se var sakerna tar vägen, förklarar hon.

De flesta kunderna var på plats redan vid öppning för att inte missa fynden som var till salu. Och det som var svårast, enligt Jill Wegerup, var prissättningen.

ANNONS

– Jag funderar på att åka runt och kolla på andra loppisar var det är för priser. För jag märkte att en del som var för billigt, medan andra saker var för dyrt, berättar hon.

När de första loppisdagarna är över så har hon fått mersmak och det kan mycket väl bli flera fyndtillfällen utanför Vessigebro.

– Det är möjligt att det blir en gång till, säger hon.

Tor Palm var en av besökarna och han lämnade loppisen med ett köksbord.

– Jag är nöjd, jag tror det kan bli riktigt bra, säger han.

ANNONS