Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/2

Jörgen Persson inviger pingistradition

Vill du möta en världsmästare i pingis? Då har du chans i kväll på Harrys.

För den bordtennisintresserade är Harrys i Falkenberg ett nytt ställe att tillbringa sin tid på. Från och med i dag anordnas där rundpingiskvällar en gång i månaden för alla som vill. På premiärkvällen kommer ingen mindre än Jörgen Persson, bordtennisspelaren med flera världsmästartitlar i bagaget, att delta. 
– Det är en kul grej. Jag känner en av dem som anordnar det och dessutom har jag ju bott i Falkenberg och spelat mycket pingis där. Sedan passade det med att jag var hemma så då tänkte jag att det kan vara kul att träffa lite gamla kompisar, säger han. 

Även bordtennisspelaren Per Gerell och tennisspelaren kommer finnas på plats. Den person bland gästerna som vinner rundpingismatchen får möta Jörgen Persson i en kortare match.
Vad ska man tänka på när man spelar rundpingis?…
– Det gäller att fokusera på bollen så man inte tänker på så mycket annat. Det är ju lätt hänt när det inte är din tur att slå varje gång. Men skulle det vara så att två stycken går ihop och bestämmer sig för att jävlas med dig, då är man skör. 
Hur bra är du själv på rundpingis?
– Jo, jag är väl hyfsat bra. Men man ska nog inte se mig som favorit, det finns säkert någon som går in för att slå ut mig. 

Rundpingiskvällarna blir en ny tradition på Harrys med eventuellt uppehåll på sommaren.
– Jag förväntar mig bra stämning och att folk som kommer hit har kul! säger Peter Hammarström, ägare av Harrys i Falkenberg. 

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här