Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fullt övertänd bil på Falkagård

Under natten till måndag larmades räddningstjänst och polis ut till Falkagård med anledning av en övertänd bil.

Det var vid klockan 03.09 under natten till måndag som larmet om en bilbrand på Falkagård inkom till SOS Alarm. Räddningstjänsten var först på plats.

– Det var en personbil som var helt övertänd vid räddningstjänstens framkomst. Den är nedsläckt nu och inget annat är hotat där, säger Thomas Andersson, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

LÄS MER: Ännu en bilbrand på Falkagård

Misstanke om brott

Polisen larmades också till platsen och enligt Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i Väst, finns det misstankar om att branden är anlagd.

– Vi har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget har vi ingen gripen, men vi är på plats i området och letar, säger Löfstrand.

Det var senast på fredagskvällen som räddningstjänsten larmades ut till Falkagård av samma anledning: en bilbrand. De senaste två veckorna har det varit flera bränder i samma området, där det har varit allt från bilar till kontorslokal och sop- och cykelförråd som brunnit.

Tidigare under natten mot måndagen greps två personer på Falkagård misstänkta för stöld i Falkenberg. Läs mer om den händelsen här.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här