Fullt övertänd bil på Falkagård

Under natten till måndag larmades räddningstjänst och polis ut till Falkagård med anledning av en övertänd bil.

ANNONS
|

Det var vid klockan 03.09 under natten till måndag som larmet om en bilbrand på Falkagård inkom till SOS Alarm. Räddningstjänsten var först på plats.

– Det var en personbil som var helt övertänd vid räddningstjänstens framkomst. Den är nedsläckt nu och inget annat är hotat där, säger Thomas Andersson, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

LÄS MER:Ännu en bilbrand på Falkagård

Misstanke om brott

Polisen larmades också till platsen och enligt Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i Väst, finns det misstankar om att branden är anlagd.

– Vi har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget har vi ingen gripen, men vi är på plats i området och letar, säger Löfstrand.

ANNONS

Det var senast på fredagskvällen som räddningstjänsten larmades ut till Falkagård av samma anledning: en bilbrand. De senaste två veckorna har det varit flera bränder i samma området, där det har varit allt från bilar till kontorslokal och sop- och cykelförråd som brunnit.

Tidigare under natten mot måndagen greps två personer på Falkagård misstänkta för stöld i Falkenberg. Läs mer om den händelsen här.

ANNONS