Flera misstänkta efter grov misshandel

Polisen börjar ringa in de misstänkta gärningsmännen efter den grova misshandeln i närheten av E6 i Falkenberg. "Identifieringen ser god ut”, säger förundersökningsledare Jesper Koch.

ANNONS
|

Lördagen den 1 maj vid 19-tiden larmades polisen till Mellangårdsvägen som ligger vid avfarten till E6 i Falkenberg. I viadukten blev en man i 30-årsåldern misshandlad och därefter påkörd av bil.

Händelsen rubriceras som grov misshandel och nu verkar polisens utredare ha fått korn på de misstänkta gärningsmännen.

Det fanns flera vittnen till händelsen, dessutom har polisen tagit hjälp av kameraövervakning och bildmaterial från området.

– Identifieringen av misstänkta ser god ut. Vi har både rörligt material och bilder, säger Jesper Koch, förundersökningsledare på polisen i Falkenberg.

Polisen är dock i nuläget förtegen om de vet exakt vilka personer det rör sig om och vad som föranledde misshandeln. Enligt uppgifter till tidningen ska gärningsmännen vara hemmahörande i Stockholmsområdet.

ANNONS

Inte heller åklagare Klas Lundgren, som har tagit över ärendet, vill säga något om utredningen.

– Jag vill inte skada utredningen, det råder förundersökningssekretess, säger han.

Det finns i dagsläget ingen frihetsberövad person.

Målsäganden är hemmahörande i Falkenberg och välkänd av polisen sedan tidigare. Han verkar inte fått allt för allvarliga skador efter misshandeln.

– Han har en del skador men han valde att skriva ut sig själv samma kväll som brottet skedde, säger Jesper Koch.

Brottet ska inte ha någon koppling till mordet som skedde vid Tullbron i Falkenberg några dagar tidigare.

ANNONS