Några ingripande. Polisen i Falkenberg vittnar om en "lugn lördag".
Några ingripande. Polisen i Falkenberg vittnar om en "lugn lördag". Bild: Johan Nilsson/TT

Flera fall av fylleri i Falkenberg

En man greps misstänkt för rattfylleri och flera personer omhändertogs. Polisen i Falkenberg fick ingripa vid flera tillfällen under lördagen men beskriver kvällen som lugn.

ANNONS
|

Fem personer omhändertogs för fylleri under kvällen och natten. Vid tvåtiden kallades polis till Hansagårds camping. En person hade sett en bilförare som upplevdes påverkad. När polis kom till platsen ska det uppstått en stökig stämning. Mannen som körde bilen ska ha försökt lämna platsen men hunnits ikapp av polisen.

– Mannen misstänks för rattfylleri och togs med för provtagning, säger polisens presstalesperson, Stefan Gustafsson.

Strax före klockan tre kallades polis till en mindre ort utanför Falkenberg där en person ska ha blivit misshandlad i samband med en taxiresa. Polisen upprättade en anmälan där en man misstänks för misshandel.

ANNONS

På sin Facebooksida sammanfattar polisen i Falkenberg Wheels & Wings-helgen. Sammanlagt omhändertogs elva personer för berusning, två händelser om rattfylleri rapporterades, det upprättades en anmälan om misshandel och en anmälan om skadegörelse.

"Vi är nöjda med hur evenemanget genomförts. Ett stort tack vill vi rikta till arrangörer, deltagare samt åskådare. Vi har haft många positiva möten och samarbeten med er" skriver stationsbefäl Anders Persson.

ANNONS