Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Fler bilinbrott i Falkenberg

En sidoruta krossas och tjuven rycker åt sig synliga värdesaker. Den senaste tiden har en rad bilinbrott anmälts i Falkenbergs kommun och tillvägagångssättet har så gott som alltid varit detsamma.

Sedan söndagen har tre anmälningar om stöld ur motordrivet fordon inkommit till polisen i Falkenberg. Dessutom har en anmälan om försök till stöld ur bil upprättats.

Under natten till måndagen var det inbrott i en bil som stod parkerad utmed Vesterhavsvägen i Falkenberg. En högtalare och ett bankkort stals. Samma natt var det också inbrott i en bil som stod parkerad utanför Tallgläntan. Då stals en väska innehållande kläder och en dator.

Någon gång under måndagsförmiddagen krossades en ruta till en bil som stod parkerad på Ullas Gästparkering i Ullared, händelsen rubriceras som försök till stöld. Samma förmiddag var det inbrott i en bil vid Shell utmed E6. Tjuven eller stal en väska innehållandes saker för cirka 15000 kronor.

– Det har varit några stölder ur bilar igen tyvärr. Skillnaden de här gångerna är att det inte har skett vid Laxbutiken och Max utan inne i Falkenberg och Ullared, men tillvägagångssättet är detsamma som innan. Man krossar en ruta och tillgriper en synlig väska, säger Anders Persson, stationsbefäl i Falkenberg.

LÄS MER: Bilinbrotten i Falkenberg får Laxbutiken att agera

LÄS MER: Två stölder ur personbilar samma natt i Falkenberg

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här