Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

E6 fick stängas av efter trafikolycka

En personbil som körde in i mitträcket på E6 i höjd med Morup ställde till problem i trafiken. Ingen person kom till skada i samband med olyckan men vägen fick stängas av i ungefär 20 minuter.

Larmet om en trafikolycka kom strax efter klockan tre på onsdagseftermiddagen när en personbil kört in i mitträcket på E6:an.

Olyckan inträffade strax norr om Morup i norrgående riktning och i drygt 25 minuter fick vägen stängas av helt i norrgående riktning.

– Personen satt inte fast i bilen utan kunde ta sig ut ur bilen själv. Jag har inte fått några rapporter om personskador men en personbil har kört in i mitträcket. Vi är på plats och har spärrat av vägen i ena riktningen men någon prognos för arbetet har jag inte ännu, sas Mats Rydberg, inre befäl på räddningstjänsten Väst strax efter olyckan.

Vid tio i fyra på eftermiddagen meddelas att ambulansen lämnat platsen utan att behöva ta med sig några personer och räddningstjänsten gjorde sig också redo att lämna.

– Vi var tvungna att sopa upp lite och sanera efter bilen men nu kommer vi alldeles strax att kunna släppa på trafiken igen, säger Mats Rydberg.

Strax efter det meddelade även trafikverket att vägen återigen öppnats för trafik och enligt polisen finns i nuläget inga kända brottsmisstankar.