Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

"Drömbokning" – årets artist klar för Stortorget

Miriam Bryant gör sin enda, egna konsert på Stortorget i Falkenberg  i sommar. – Det är stort. Riktigt stort, säger arrangören Karl- Johan "Karla" Karlsson.

Den 13 juli, dagen innan Wheels and Wings drar igång i Falkenberg, kliver Miriam Bryant upp på scenen på Stortorget. Karla hoppas att få samma stora publiktillströmning som förra året när 5 000 personer kom för att se Lars Winnerbäck.
– Jag ville ha en kvinnlig artist år. Miriam Bryant känns helt rätt. Hon är väldigt exponerad i media och kommer från Göteborg. Eftersom hon inte har några fler konserter i sommar hoppas jag att många från regionen kommer till Falkenberg. 
Förberedelserna och förhandlingarna har pågått i månader och i förra veckan föll alla bitar på plats. Nu är kontraktet undertecknat, affischerna upptryckta och i veckan börjar biljettförsäljningen.
– Jag är så nöjd. Det känns helt rätt, säger en lättad Karla.
– Falkenberg vinner ofta kamper om större artister. Det är något speciellt med Falkenberg, inte minst att det är lätt för folk att ta sig till spelningarna. Oftast ligger de en bit utanför stan, här har vi en scen mitt i centrum. 

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här