Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bråk och hög smäll i Arvidstorp

Flera boende har vittnat om en hög smäll i Arvidstorp på onsdagskvällen. Efter att polisen har sökt i området har de skrivit anmälan om grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

Vid niotiden på onsdagskvällen hördes en kraftig smäll i Arvidstorp i Falkenberg som fick många att höra av sig till polisen. Polisen har varit på platsen men kan i nuläget inte säga vad smällen ska ha kommit i från.

– Det har varit någon sorts bråk på platsen men ingen på plats är intresserad av att samarbeta med polisen, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Polisen har också sökt i området men inte kunnat hitta några spår efter varken detonation eller skottlossning som skulle kunna vara upphov till den kraftiga smällen.

– Vi har lämnat platsen nu och eftersom vi inte kunnat hitta något och eftersom det inte är någon som vill kliva fram och göra en anmälan så finns det inga brottsrubriceringar i ärendet, säger Anna Göransson.

Efter att polisen sökt igenom området ska två killar ha gett sig till känna. De ska till polisen ha uppgett att de jagats av två maskerade män och rättsläget blir misstanke om grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

– Men då målsägande inte vill medverka så blir det svårt för oss att utreda vidare, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesperson, på torsdagsmorgonen.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här