Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

KRISTIANSTAD 2021-11-28 Polisbil med blåljus på plats på en innergård på Göingegatan på Gamlegården i Kristianstad efter ett mordförsök på söndagskvällen. En person i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter händelsen. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090  Bild: Johan Nilsson/TT
KRISTIANSTAD 2021-11-28 Polisbil med blåljus på plats på en innergård på Göingegatan på Gamlegården i Kristianstad efter ett mordförsök på söndagskvällen. En person i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter händelsen. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090 Bild: Johan Nilsson/TT

Bil helt övertänd utanför Årstad

En bil började brinna på väg 150 mot Vessigebro utanför Årstad under natten mot torsdagen.

Det var förbipasserande som hade sett bilbranden och larmade SOS vid 00.15. En kvart senare var räddningstjänsten på plats och konstaterade att bilen var helt övertänd. Släckning påbörjades och det fanns viss spridningsrisk då den stod in till några träd.

När räddningstjänsten kom till platsen fanns det inga personer i närheten.

Strax innan klockan ett var räddningstjänsten klara.

– Branden är helt släckt. Vi vet inte varför den hade börjat brinna, säger Thomas Andersson, inre befäl vid räddningstjänsten.

Polisen har varit på platsen och gjort en undersökning.

– Det är lite oklart vad som har hänt men vi har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand, säger Per-Alexander Treptow, stationsbefäl vid polisen i Varberg.

Fler nyheter om Falkenberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här