Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Robert Hult och Emil Hentilä blev Norvallas målskyttar i slutminuterna mot Böljan Falkenberg. Bild: Martin Örtegren
Robert Hult och Emil Hentilä blev Norvallas målskyttar i slutminuterna mot Böljan Falkenberg. Bild: Martin Örtegren

Norvalla vände och vann mot Böljan Falkenberg

Underläge med två minuter kvar. Trots det tog Norvalla hem samtliga tre poäng mot Böljan Falkenberg efter en galen vändning, som slutade 3-2 (0-1).

Det såg mörkt ut för nästjumbon IF Norvalla i slutminuterna. Laget låg under med 1-2 när klockan hade tickat upp till minut 88.

Men Jonathan Johanssons långskott på frispark skapade kalabalik. Mitt i tumultet petade Robert Hult in kvitteringen i den 89:e minuten.

– Det bara händer. Det är väldigt gött och svårt att beskriva efteråt. De slutade spela i andra. Vi får bara tacka och ta emot. Det är så gött när alla vill in med bollen, sa Robert Hult.

Men det tog inte slut där. Minuten senare attackerade Raissa Lulendo på högerkanten, drogs ned i straffområdet och Norvallas Emil Hentilä fick chansen att avgöra.

– Det var inte så nervöst när jag väl hade lagt upp bollen. Men vägen fram var desto mer nervös. Men jag visste var jag skulle lägga bollen. Jag kollade inte på målvakten. Vi kände i halvlek att det inte var vår bästa nivå,. Den här upphämtningen och engagemanget var så bra det kan bli, sa Norvallas lagkapten Emil Hentilä.

Highlights: Se den sanslösa vändningen mellan Norvalla och Böljan Falkenberg