”La Gunilla” och Smash Into Pieces till Varberg

På lördag uppträder Gunilla Persson på Societén. Lite längre dröjer det innan Smash Into Pieces kommer till Nöjeshallen.

ANNONS
LocationVarberg|
|

Societén har bokat en Mello-artist för en kort konsert på lördag den 11 maj, nämligen Gunilla Persson. Tv-kändisen från "Svenska Hollywoodfruar" gick till semifinal i Melodifestivalen med "I won’t shake (la la Gunilla)" och har sedan dess även släppt "Vad bänkar du?".

– Hon ska köra tre till fem låtar vid halv ett på natten ungefär. Vi tycker att det ska bli jättekul och jag tror att det kommer några extra som vill filma henne, säger Marcus Stjernström, artistbokare och platschef på Societén.

"La Gunilla" uppträdde i söndags i Folkets park i Malmö i samband med Eurovisionveckan och är även bokad den 8 maj. Men natten efter Eurovisionfinalen är det alltså Varberg som gäller.

ANNONS

LÄS MER: Jelassi ställer in konsert i Varberg

På lördag kör Societén en "Kick in summer"-kväll med pianobar, dj:s och utdelning av ett gratis premiumkort som ger erbjudanden och rabatter.

– Vi öppet varannan helg fram till midsommar, när vi kör igång på heltid. Då blir det bland annat en onsdag med en stor schlagerkväll och en onsdag med Street Bourbon Band, säger Marcus Stjernberg, som även har bokat Myra Granberg till den 8 juni.

Smash Into Pieces

Till Nöjeshallen i Varberg den 9 december kommer Smash Into Pieces, som blivit kända via två tredjeplatser i de två senaste melodifestivalerna.

Rockbandet lockade nyligen mycket folk till Gekås parkering i Ullared och ska i Varberg göra en spelning med bara ståplatser.

"Smash Into Pieces" släppte nyligen sitt åttonde album, "Ghost code", med nya och gamla låtar – där den mest spelade på Spotify är "Six feet under" (29 miljoner lyssningar).

ANNONS