Henrik Schyffert bekräftar kärleken till Nour El Refai

Det har surrats om Henrik Schyffert och komikerkollegan Nour El-Refai i flera år. Nu bekräftar Schyffert att de är ett par.

ANNONS
|

Det var i podcasten Nemo möter en vän som Henrik Schyffert berättade om sitt förhållande med Nour El Refai. Det var Expressen först att skriva om.

– Ja, vi är ihop, vi har varit det ett tag, säger Henrik Schyffert.Det känns jättebra.

Först vill Schyffert helst inte prata om sitt privatliv, men öppnar sedan upp om att det är bra att paret är i samma bransch.

– Hon vet att två timmar innan gig, då ska man inte prata med mig, då är jag inget mysig att vara med.

Känt i branschen

Det har ryktats om att kollegorna också är ett par under flera år, och det har varit känt i branschen länge. På insamlingsgalan Hela Sverige skramlar skämtade Schyffert om att han tagit in en ung, snygg syrisk tjejoch syftade på El Refai.

ANNONS

Schyffert och El REfai jobbade ihop första gången 2008 i programmet Sverige pussas och kramas. Fyra år senare skilde sig Schyffert från Bea Uusma, som han då hade varit gift med i 15 år. De harockså två barn tillsammans.

Årets komiker

På Lunds humorfestival tidigare i år blev Schyffert och El Refai årets manliga respektive kvinnliga komiker:

Podcasten Nemo möter en vän drivs av Nemo Hedén, som först blev känd genom skandalsåpan Kungarna av Tylösand. Han har senare gått ut och pratat om sina missbruksproblem och föreläser även om sin väg tillbaka. I podcasten har han tidigare träffat bland andra Håkan Juholt, Josefin Craaford, Fredrik Wikingsson och Ann Westin.

ANNONS