Håkan Hellström hintar om nytt album i vår

Håkan Hellström och hans team planerar albumsläpp i april. Det avslöjas i en sms-konversation på artistens Instagram. Håkan verkar knappt kunna vänta på släppet.
”Vore det inte skoj att drämma ut det nu? Swosh ut bara”, skriver han i konversationen.

ANNONS
|

”Alright Håkan. Nu är det spikat. Vet att du är otålig men såhär blir planen nu. Håll det för dig själv så länge”, står det i sms:et till Håkan Hellström, som alltså inte lytt ordern om att hålla tyst utan lagt upp en skärmdump på det hela på sin Instagram.

I det första meddelandet står fyra datum. Vid den 24 februari står vad som verkar vara en låttitel: ”Den här gången är det på riktigt”. Efter det kommer ”låt 2” den 17 mars, ”låt 3” den 31 mars och ”låt 4” den 14 april. Under datumet ”xx april” står det ”Album” med ett frågetecken efter.

ANNONS

Håkan svarar därefter ivrigt:

”Halloj! Ser bra ut o så. Men vore det inte skoj att drämma ut det nu? Swosh ut bara.”

Svaret blir kort och koncist: ”Nej. Det blir inge bra.”

Fansen bör alltså i alla fall kunna förvänta sig ny musik när Håkan drar ut på en lång Sverige-turné i sommar. Turnén drar i gång i Helsingborg den 16 juni och avslutas i Slottsskogen under Way Out West den 12 augusti.

Senaste albumet från Håkan Hellström är ”Rampljus” från 2020. Förra året släppte han singeln ”Jag vill bara va med dej” som gästas av Noonie Bao.

ANNONS