"Bonde söker fru"-Pontus på kärleksresa till Falkenberg

”Miljön är ju helt magisk”, säger dalkarlen Pontus Mikaelsson om Skrea strand efter att ha ångrat sig och valt en ny tjej.

ANNONS
LocationSkrea strand||

Onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" i TV 4 inleds med en bomb. Den 35-årige skogs- och spannmålsbonden Pontus Mikaelsson i Dalvik söder om Falun har nämligen ångrat sig.

Han valde Emmy Ohlsson från Dala-Järna och skickade hem Lisa Lindvall från Borlänge, men har inte slutat tänka på Lisa.

Bonde söker fru visar upp Falkenberg

Pontus tycker att Emmy är "superfin på alla vis", men att någonting viktigt saknas.

– Jag vill bli riktigt kär. Men jag känner inte den känslan och det är så jävla tråkigt. Jag vet att det är att jag känner så mycket för Lisa. Jag kan liksom inte sluta tänka på henne. Jag saknar henne. Jag var nog lite halvrädd för att hon inte öppnade sig fullt ut.

ANNONS

Pontus blir tvungen att först göra slut med Emmy och sedan åka hem till Lisa för att se om hon fortfarande är intresserad, trots att hon har blivit bortvald en gång.

– Jag är ledsen och arg på mig själv. Det här kan sluta hur som helst. Det är helt galet, säger Pontus i avsnitt tolv.

Lisa blev irriterad på Pontus

Emmy blir som väntat ledsen, även om hon har känt att förhållandet inte kom igång.

– Jag hade väl en förhoppning om att det var här jag skulle leva resten av mitt liv, men det blev inte så. För mig är det lite ofattbart att det kan vara så toppen och sen bara dö liksom. Jag har aldrig känt mig värd att bli älskad och kände att det var på väg att ändras. Han kunde ha spar't mig de förhoppningarna, säger 32-åriga Emmy.

För Lisa berättar Pontus om sin saknad och att han vill lära känna henne.

– Oj, jag blev så himla irriterad på dig. Vad är det jag och vi har känt? Och jag fick ingen förklaring. Men samtidigt kunde jag inte heller sluta tänka på dig. För jag tänkte att det kändes bra. Så det är klart att vi måste lära känna varandra bättre, svarar 31-åriga Lisa.

ANNONS

Skrea strand liknas vid Karibien

Deras kärleksresa går till Falkenberg Strandbad, där de imponeras av Skrea strand.

– Tror aldrig jag har sett något sån't här, på riktigt. Det är som att vara i Karibien. Förväntningarna på resan är stora, säger Pontus.

När paret äter steamed buns säger Pontus att han blir "trött på att bara äta älgkött och rådjur". De testar förstås hotellets spa och senare utmanar Pontus sig själv lite genom att rida på islandshästar med den mer hästvana Lisa.

– Stämningen mellan oss känns bra, men det är pirrigt när man inte vet hur nå'nting ska bli. Den här resan till Falkenberg har gjort att vi har kommit varandra mycket närmare. Jag hoppas att jag och Lisa finner varandra på riktigt. Jag är faktiskt kär i henne, sammanfattar Pontus.

Avsnitt tolv av ”Bonde söker fru” finns på TV 4 Play och C More.

LÄS MER:Hallänningar fann varandra i ”Bonde söker fru”

ANNONS