Daniel Craig när Bond-teamet visade upp sig inför inspelningsstarten i Oracabessa, Jamaica, i april.
Daniel Craig när Bond-teamet visade upp sig inför inspelningsstarten i Oracabessa, Jamaica, i april.

007 med rätt att halka – Craig opereras

Även en superagent kan snubbla. Och det hände nyligen Daniel Craig vid inspelningen av nästa Bond-film. Han måste operera fotleden, och kommer att vara ur aktion i två veckor till, meddelas via James Bonds officiella Twitterkonto.

ANNONS
|

Variety rapporterar att det var vid inspelningen av en actionscen i Jamaica häromveckan som den 51-årige Bond-skådespelaren förlorade fotfästet och gjorde illa sig. Och skadan ville uppenbarligen inte läka, utan nu kommer alltså bekräftelse på att han måste genomgå "smärre fotledskirurgi".

"Produktionen fortgår medan Craig återhämtar sig i två veckor efter operationen. Filmen förblir planerad för premiär i april 2020", heter det i Twitterinlägget.

Filmen har ännu inte någon officiell titel, utan kallas helt enkelt "Bond 25". Visserligen har det tidigare gjorts 27 filmer om agent 007, men ett par av dem räknas av rättighetsskäl inte in i serien.

ANNONS

I april framkom att den svenske skådespelaren David Dencik hade fått en roll i filmen, och skulle bege sig till Jamaica för inspelningarna.

I intäkter räknat är serien om den brittiske agenten filmhistoriens fjärde mest framgångsrika, efter Marvel-filmerna, Star wars och Harry Potter.

TT

ANNONS