Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Wrestlare känd från "Nacho libre" dog på scen

Den mexikanska wrestling-stjärnan Cesar Barron, känd som Silver king, har dött av en misstänkt hjärtinfarkt under ett framträdande i London, skriver BBC.

Cesar Barron var en stor stjärna inom Lucha libre, den mexikanska formen av fribrottning som påminner om amerikansk wrestling. Han spelade även skurken Ramses i Jack Black-filmen "Nacho libre" från 2006.

Under en uppvisningsmatch i Londonstadsdelen Camden på lördagskvällen föll den 51-åriga brottaren ihop i ringen. Enligt personer på plats trodde många först att det hela var en del av showen, men då Barron inte reste sig tillkallades ambulans och publiken ombads att lämna lokalen.

Räddningstjänsten i London bekräftade senare för BBC att Cesar Barron dött på plats. Enligt flera mexikanska medier drabbades han av en hjärtinfarkt.

Wrestling-stjärnans bortgång uppmärksammades av fans och flera stora aktörer inom wrestling-världen. Även Jack Black hyllade Cesar Barron genom att publicera en bild från inspelningen av "Nacho libre" och texten "vaya con dios" (gå med gud) på Instagram.