Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/3

Emma Hellström och Pierre Louis – Hallands bidrag till Paradise Hotel

På måndag tar intriger och rävspel fart i Paradise Hotel igen, och två hallänningar är med i dokusåpan. – Under vissa avsnitt får jag nog sitta med kudden framför ögonen, säger Emma Hellström.

När omdiskuterade Paradise Hotel börjar sin nya säsong finns två halländska inslag bland festande, romanser och taktik på lyxhotellet i Mexiko: Emma Hellström, 24, från Varberg och Pierre Louis, 23 från Falkenberg. 

Pierre Louis är ingen nykomling i sammanhangen – förra året vann han den norska versionen av programmet. Men nu är han sugen på mer.
– Det är dags att testa hemlandets version. Jag hade så jävla kul förra året och vill ha det igen, säger Pierre Louis till HN.

Han har sedan två månader flyttat tillbaka till Falkenberg från Oslo, där han bodde i tre år och bland annat bloggade.
– Jag behövde något nytt, men har ingen direkt plan för framtiden. Jag väntar och ser vad som händer och gillar inte att planera för mycket.

Emma Hellströms medverkan i serien drevs av att vara på tvären.
– Jag satt och diskuterade programmet med några kompisar och alla var emot det; det var dåligt och förstörde livet för deltagarna. Jag gör gärna tvärtemot andra, så jag sökte, säger Emma Hellström, som numer bor i Göteborg och jobbar som servitris.

Hon beskriver tiden i Paradise Hotel som ”väldigt speciell”.
– Det är svårt att förklara om man inte varit där själv. Men det var väldigt intensivt och man lär sig mycket om sig själv. Det var både som jag trott och inte alls så.

Vem hade rätt av dig och dina kompisar?
– Jag! Och de kommer att sitta och titta. Jag tror att alla som pratar illa om programmet egentligen vill vara med, men inte vågar. Då är det lättare att snacka skit i stället.

Båda deltagarna är tystlåtna om vad som händer under programserien, som spelades in i mars. Men de lovar att det blir sevärt.
– Det kommer att bli jävligt bra, fruktansvärt underhållande. Det var lite intriger men också bra stämning, säger Pierre Louis.
– Det är en del minnesvärt som händer, säger Emma Hellström och skrattar. 

Händelserna i Paradise Hotel uppmärksammas inte bara stort i själva programmet, utan också i tidningar och sociala medier. Både Pierre Louis och Emma Hellström är beredda på att bli offentliga personer.
– Falkenberg är en så liten stad. Men jag är van eftersom jag varit med förut och det är mest kärlek, säger Pierre Louis.
– Man får ta det för vad det är. Folk kommer säkert att tissla och tassla, men jag skäms inte. Då hade jag inte varit med, säger Emma Hellström.

Hon kommer att följa avsnitten på TV – de flesta i alla fall.
– Det var mycket som man inte hade planerat som hände. Under vissa avsnitt får jag nog sitta med kudden framför ögonen, säger hon och skrattar.


Fotnot: Paradise Hotel har premiär i TV3 måndag 4 september.

TV: Se Emma Hellström presentera sig här

TV: Se Pierre Louis presentera sig här