Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Abba-barnbarnet charmade Idoljuryn: "Sjukt cool"

Han är son till Nanne Grönvall och barnbarn till Benny Andersson. I måndagens avsnitt av Idol ställde sig Charlie Grönvall framför juryn - som charmades direkt. – Du är sjukt cool, utropade Nikki Amini.

I kvällens avsnitt av Idol i TV4 var det dags för en sista audition-dag i Stockholm. Mängder av förväntansfulla talanger dök som vanligt upp för att försöka imponera på juryn och få en guldbiljett till slutaudition.

En av dem var Charlie Grönvall - son till artisten Nanne Grönvall och barnbarn till Benny Andersson i ABBA - vars namn genast väckte uppmärksamhet av juryn.

– Men nu ska vi inte fokusera på hans föräldrar utan nu ska vi lyssna på Charlie, sa jurymedlemmen Fredrik Kempe i programmet.

Och han levererade direkt. Charlie Grönvall sjöng Pink-balladen "Just give me a reason", fick ett "ja" från samtliga jurymedlemmar och belönades med en guldbiljett.

– Du är grym! Du är sjukt cool! Allt med dig är väldigt unikt, och det är fantastiskt, utropade Nikki Amini.

– Du har en artist-aura, du har ett eget ID på din röst, men hör direkt att det är du, sa Quincy Jones.

Charlie själv var nervös före framförandet men lättad och nöjd efteråt.

– Jag har alltid drömt om att köra idol, men i år är första gången som jag känner att jag tror på att jag kan göra det här så då var det värt ett försök, säger Charlie Grönvall i programmet.

– Nu känns det bra. Det här var jättekul.