Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Talang-Kevin om finalplatsen: ”Vi bara grät”

Kevin Vo är i final i Talang. Dagen efter dramat berättar han om rädslan på scen, samtalet i logen och uppladdningen inför fredagens final.

Det blev en riktig rysare i semifinalen av Talang på fredagskvällen. Och i hetluften stod dansaren Kevin Vo från Falkenberg. Han kunde till slut knipa en finalplats efter att ha blivit hyllad av juryn.

Nu berättar han om känslorna på scenen.

– Jag var jätte, jätterädd, jag hade ingen aning vad som skulle hända. Jag hoppades bara på det bästa. De spelade en intensiv musik och mitt hjärta dunkade. När de ropade upp mitt namn började jag nästan gråta, säger han på väg hem från Stockholm.

Vad hände när tv-kamerorna stängdes av?

– Jag sprang till logen och ringde min familj. När jag ringde så började alla skrika. Vår konversation blev bara gråt, vi pratade inget, skrattar han.

Därefter åkte han och bästa kompisen och hämtade upp mat för att sedan åka till hotellet. Något vilt firande var det inte tal om.

– Jag var jättetrött efter allt som hänt, säger han.

Hur nöjd är du med ditt framträdande i semifinalen?

– Inför var jag väldigt nervös och rädd hur allt skulle gå. Som dansare är man perfektionist. Man skapar något och ska visa upp det, då kan det hända något fel. Men jag är jättenöjd med tanke på att jag tog mig till final.

På fredag väntar alltså final för den 18-årige falkenbergskillen. Han vill dock inte avslöja hur det numret ska se ut.

– Det blir en hemlis. Men vad jag än gör vill jag alltid göra det bättre. Jag vill bara visa allt jag kan, så det blir träning varje dag efter skolan. Många sena kvällar, säger han.

Dina tankar inför finalen?

– Det känns mäktigt att få vara med i final. Det är ju en stor dröm. Sedan tycker jag att en dansare eller dansgrupp borde vinna talang. Det är nästan alltid sångare som vinner. Nu är det dags att visa hur bra vi dansare är, säger han.

Finalen avgörs på TV4 på fredag klockan 20.