Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Starka reaktioner efter stjärnparets bild

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld är tillsammans flitiga användare i sociala medier. Men två bilder på den nyfödda dottern Polly har upprört fansen.

Nyligen födde stjärnparet Simon Sköld och Camilla Läckberg dottern Polly. Hela familjen förekommer flitigt i sociala medier och Camilla Läckberg har trogna följare i sociala medier.

Men två bilder som lades upp häromdagen provocerade många:

"Polly inlämnad hos gudföräldrarna. De skickar bildbevis på att läget är under kontroll" skrev Camilla Läckberg under en minst sagt uppseendeväckande bild på Polly.

"Uppdatering från Gudmor och Gudfar är att Polly har det bra, hon ska visa dem ett nytt trick tydligen och behövde tre knivar" skrev Simon Sköld tillsammans med en liknande bild.

I kommentarerna rasar många fans:

"Makabert och osmakligt"

"På allvar skulle detta vara skoj?"

"Gillar er men riktigt osmaklig bild med tre knivar riktad mot sig!"'

LÄS MER: Camilla Läckberg rasar över "mamma-besserwissrar"

Men det finns också fans som går till försvar och menar att det hela bara är ett skämt.

Svarar nu på kritiken

Simon Sköld har därför valt att svara på kritiken i ett blogginlägg:

"Det blir verkligen olika känslor som visas till en sån bild, de flesta måste jag ändå säga, förstår skämtet och skrattar åt det medan vissa tar illa upp och tycker det är hemskt och osmakligt", skriver han och fortsätter:

"Känns som att det överlag behöver taggas ner på hur mycket man lägger sig i hur andra uppfostrar sina barn, och framförallt sluta skuldbelägga föräldrar för sina val. Jag tycker alla ska få göra som de vill, skrivit om det förut men det tål att upprepas."

LÄS MER: Camilla Läckberg om kritiken mot Pridevideon

Dessutom har han publicerat en bild på gudföräldrarna tillsammans med Polly och texten: "Så stolta Gudföräldrar, helt magiskt att se er med vår dotter <3 Tackar för att ni finns i både hennes och våra liv, nu sover vi gott efter en fantastisk dag!"