Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skådespelarna Peter Magnusson och Christine Meltzer återvänder som karaktärerna Jens och Carro för en tredje säsong av Kanal 5:s komediserie "Sommaren med släkten". Arkivbild.

"Sommaren med släkten" får en tredje säsong

Succéserien "Sommaren med släkten" på Kanal 5 är klar för en tredje säsong, enligt ett pressmeddelande.

Beslutet togs efter att premiäravsnittet av seriens andra säsong som sänts under våren slog rekord med 568 000 tittare.

"Det känns alldeles fantastiskt kul att vi får fortsätta med en säsong 3 av "Sommaren med släkten". Jag tror att många kan känna igen sig i vår familj och de situationer som uppstår i serien. Jag är otroligt mallig över det genomslag som serien har fått. Inspelningen är i full gång och superstolt och glad är jag," säger skådespelaren Christine Meltzer i ett pressmeddelande.

Säsong tre filmas som bäst och handlingen fortsätter att kretsa kring sommarstugan som Jens och Åsa aldrig tycks få ta över. Utöver Christine Meltzer i rollen som Carro medverkar även Peter Magnusson i rollen som Jens. Skådespelarensemblen utgörs av Rakel Wärmländer, Christopher Wagelin, Anki Lidén, Krister Henriksson och Jonas Karlsson. Dessutom gästas den tredje säsongen bland annat av Martina Haag, Amanda Ooms, Vanna Rosenberg och Marie Robertsson.

När säsong tre av "Sommaren med släkten" sänds på Kanal 5 är i dagsläget inte känt.