Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Lisa Ajax kommer för att sprida julglädje

Tre dagar lång blir julfesten på Arena Vesterhavet med White Christmas. Största stjärnan Lisa Ajax ser fram emot att bjuda på julstämning. – Jag älskar julen och kommer att göra allt för att smitta publiken med stämning och glädje, säger Lisa Ajax.

Västsveriges fräsigaste julshow skriver arrangörerna själva om White Christmas som under de tre första kvällarna i december ska bjuda på julstämning på hög nivå. En som är riktigt laddad för att göra sin del är dragplåstret Lisa Ajax.

Läs också: Arenan klär upp sig till fest

– För mig är julen en tid för att vara tillsammans och ta hand om varandra. Det är god mat, varma färger och gemenskap. White Christmas kommer att bjuda på allt det och jag känner mig väldigt glad att få sjunga och vara med. Det ska verkligen bli tre jätteroliga kvällar, säger Lisa Ajax.

Lagom till advent släpper Lisa Ajax sin nya singel. Det är en jullåt, Lisas första egna, och hon ser fram emot att få sjunga den för publik. Låten ”Santa bring my baby to me” handlar om kärlek och vara tillsammans.
– På showen kommer jag köra några egna låtar annars är det covers på våra klassiska jullåtar. Det är en bra show och jag tror publiken kommer att ta den till sig, säger Lisa Ajax.
Det stora genombrottet för nu 18-åriga Lisa Ajax kom för två år sedan då hon vann Idol och sedan dess har tiden gått fort.
– Första året hade jag Idolturnén som vinnaren åker på och sedan har det fortsatt med mycket spelningar. I somras var jag ute mycket. Upptill det har jag varit mycket i studion och jobbat. Det är mycket jobb men väldigt roligt och det är det här jag brinner för.

Schemat, som också innehöll deltagande i folkkära Melodifestivalen i vilken det blev en plats i finalen, blev lite väl tufft ett tag och Lisa valde därför att hoppas av skolan när hon gick i tvåan på gymnasiet. Ett tufft beslut men som hon ändå känner var rätt.
– Vill man lyckas måste man satsa. Jag är glad att jag hade uppträtt mycket redan innan Idol och visste ganska bra vad det innebar. Jag tror att om man inte är van så blir det tufft att vara borta många helger på rad och inte kunna umgås med vänner och så. Men jag visste lite vad som väntade, sen var bitar som medieintresset och så större än väntat, säger Lisa Ajax.

Upptill Lisa Ajax kommer White Christmas-publiken möta Linda Bengtzing, Stefan Odelberg och Four4You. Magikern Stefan Odelberg kommer bjuda på trix samt vara konferencier under kvällarna. Linda Bengtzing bjuder på den fart och energi som hennes framträdanden förknippas med och Melodifestivalstjärnan är känd för att få fart på publiken. Gruppen Four4You bjuder på dans och musik och är en del av det som beskrivs som en fartfylld show med något för alla åldrar och smaker.

Artikeln har tidigare publicerats i Falkenbergsposten.