Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Plusmärkt innehåll – synligt bara för dig som är kund

Då kommer Johan Glans till Halland

I vinter kommer en av Sveriges största komiker till Halmstad.
Johan Glans uppträder på teatern ihop med tre andra komiker under konceptet Humorkalaset Christmas.
– Folk behöver skratta nu. Det ska vi se till att folk får göra, säger Glans i ett pressmeddelande.

Förutom Johan Glans består Humorkalaset Christmas av Ann Westin, karaktären Karsten Torebjer (Patrik Larsson) samt Christoffer Nyqvist.

Julturnén besöker totalt 13 orter i landet och den 15 december kommer de till Halmstads teater.

– Det känns som att det var i går vi körde Humorkalaset, trots att det snart är två år sen. Och det känns så himla roligt att få vara med och ta svensk standup ut på vägarna igen och möta publik. Dessutom med en bra samling komiker. Folk behöver skratta nu. Det ska vi se till att folk får göra, säger Johan Glans i ett pressmeddelande.

Johan Glans är en av Sveriges största komiker som belönats med priser som årets manliga komiker och Karamelodiktstipendiet.

Ann Westin har hela tre gånger utsetts till årets kvinnliga komiker vid Svenska standupgalan och Patrik Larssons karaktär Karsten Torebjer, det danska mediet, har haft två utsålda Sverigeturnéer. 22-årige Christoffer Nyqvist beskrivs som ett stjärnskott som tagit Sverige med storm.

– Det känns superkul att vi har kunnat samla humoreliten i Sveriges roligaste julshow! För första gången står de här fyra komikerna på samma scen. Det ska bli jättehärligt att få fira in julen med ett skratt, säger producenten Jonas Kahnlund i ett pressmeddelande.