Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Därför ställer Hunnesta’revyn in sina förställningar

Oron för coronaviruset drabbar nu även mindre uppsättningar som Hunnesta’revyn.
– Vi ställer in resten av säsongen och återkommer till hösten, berättar Stellan Eriksson.

Revyn "Återvunnet" har hunnit halvvägs och spelat för max 106 åskådare per kväll i bygdegården Huneborg utanför Varberg. Men nu sätts uppsättningen på paus.

– Man sitter ju så trångt att man kan lägga in snus i fel gubbe och i söndags hade vi första gången tio tomma stolar och märkte på stämningen att det fanns en oro i publiken, berättar manusförfattaren Stellan Eriksson.

Inställt från och med nu

Alla resterande föreställningar från i kväll den 18 mars till och med den 4 april flyttas framåt och Hunnesta’revyn hoppas kunna framföra både nya och återvunna nummer i oktober istället.

Även den abonnerade föreställningen som Lito-kören hade köpt är framflyttad på obestämd tid.

Husbygge tog tid

Det senaste året gjorde dock ett husbygge att han inte hann skriva lika många sketcher och sångtexter som vanligt. Det ihop med att andra revymedlemmar har varit upptagna med småbarn och utbildningar gjorde att årets revy fick återvinna ett antal gamla nummer.

– Egentligen beror temat mest på att vi hade svårt att få ihop tiden för manusskrivande men att vi ändå ville göra en föreställning i år, för att det är så himla roligt. Därför bestämde vi oss för att göra en best of show där vi återvinner gammalt material, säger Stellan, som har varit med sedan starten 2007.

Biljetter får bytas

Hunnesta'revyn hade premiär i Huneborg den 6 mars och sålde nästan alla 2 300 biljetter.

– De som har köpt biljetter får byta till nya datum till hösten, hälsar Stellan Eriksson.

FAKTA: Hunnestárevyn

Aktörer: Stellan Eriksson, Eva Johbarn, Linda Karlsson Johbarn, Henry Olofsson, Jan Nilsson, Calle Antonsson, Frida Antonsson och Jonas Tjärnmo.

Orkester: Peter Björklund, Ove Svensson, Mikael Smedmalm och Mats Stigsson.

Vårens resterande föreställningar mellan den 18 mars och den 4 april är inställda.