Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Robert Gustafsson ska spela flera av sina mest populära rollfigurer i föreställningen "Rolandz på Rondo". Pressbild.

Robert Gustafsson gör krogshow

Melodifestivalaktuelle Robert Gustafsson ska i höst göra en helt ny krogshow i Göteborg. I september är det premiär för "Rolandz på Rondo" och flera av hans mest populära rollfigurer kommer att dyka upp på scenen.

På lördag ikläder sig komikern och skådespelaren Robert Gustafsson rollen som Roland Järverup för att tävla i Melodifestivalen med dansbandet Rolandz. Deras bidrag "Fuldans" ställs mot låtar av bland andra Mariette och Felix Sandman.

Nu är det också klart att Gustafsson ska göra en helt ny krogshow på Rondo i Göteborg. Den 27 september är det premiär för "Rolandz på Rondo" och showen spelas sedan fram till den 15 december.

"Det ska bli kul att komma till Rondo! Har de hårspray i Göteborg? Och fungerar interrailkortet på spårvagnen? Jag får ta bussen annars", säger den fiktive Roland Järverup i en kommentar.

Som namnet på showen skvallrar om kommer det att bli en hel del Rolandz i föreställningen. Men Gustafsson kommer också att bjuda på sin imitation av speedwaystjärnan Tony Rickardsson och klassiska rollfigurer som Weiron i ottan och brandchefen Greger Hawkwind.

Biljetterna till "Rolandz på Rondo" släpps den 5 mars.