Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Post Malone kommer till Sverige i sommar. Arkivbild.

Post Malone till Sverige i sommar

Den amerikanske hiphopstjärnan Post Malone, mest känd för sin superhit "Rockstar", kommer till Sverige i sommar. Den 14 augusti uppträder han i Stockholm.

Arrangemanget, som kallas för Smash och beskrivs som en "stor konsertfest", kommer att hållas vid Sjöhistoriska Museet – en "revival av en historisk plats för konserter", enligt arrangörerna.

- Där storheter som Nirvana och Oasis tidigare stått kommer nu nästa generations artister och gäster samlas. Sjöhistoriska är en fantastisk plats mitt i centrala Stockholm. Perfekt för konserter, säger Sulekha Daar, talesperson för Smash.

Post Malone har rönt enorma framgångar de senaste åren – inte minst med fjolårssingeln "Rockstar" som låg etta på topplistorna i såväl USA som Sverige. Låten har strömmats 783 miljoner gånger på Spotify sedan den släpptes i september förra året.

- Vi är sjukt peppade på att göra den här musikfesten. Det är en stor ära att vi får hit ett av hiphop-världens tyngsta namn. Vi hoppas på att vi får dela den här enorma peppen och glädjen med så många som möjligt, säger Sulekha Daar,

Biljetterna till Smash släpps den 19 februari.