Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Peter Jöback åker på sommarturné i Skandinavien med start den 18 maj. Pressbild.

Peter Jöback drar ut på sommarturné

Peter Jöback har nyligen släppt egen musik på skivan "Humanology", avslutat sin föreställning på Cirkus i Stockholm och sålt ut dubbla konserter i Göteborg. Nu är det klart att han även åker på sommarturné i Skandinavien.

I höstas släppte Peter Jöback albumet "Humanology", dessutom har han varit aktuell med popteatern "Med hjärtat som insats" på Cirkus i Stockholm.

Biljetterna till två spelningar på Storan i Göteborg sålde slut på bara några timmar. Men den som blev utan biljett får nu en ny chans att se stjärnan uppträda live.

”Jag ser så fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material Det var alltför längesen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu”, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

"Humanology" är den första studioplattan han gett ut på sju år. Han har samarbetat med producenten Tobias Fröberg, som övertalade honom att göra en popskiva efter att de hade jobbat tillsammans på föreställning på Cirkus, har Peter Jöback berättat för TT.

Biljetterna till turnén släpps den 25 januari klockan 9.